·  Følg os på Facebook og Instagram ·

dine fødder slæber rundt på dig hele dagen

har de ikke fortjent en gave?

 

LIDT OM SHANGIES

Shangies er et nyt, unikt og stilrent sandalbrand designet til hverdagslivet, så dine fødder kan føle sig godt tilpas og afslappede – uanset hvor du befinder dig.

Shangies er nok de letteste sandaler på markedet og derfor nemme at tage med, når turen fx går til Roskilde Festival, stranden i Tisvilde eller Thyborøn, picnic i parken, yogaferie på Bali, venindetur i Paris eller sommerdans i natten.

 

STILREN KOLLEKTION & SKÆVE FORHANDLERE

Kollektionen består af én unik style i 12 fine nordiske farver.

Shangies er kendetegnet ved de bløde, iøjnefaldende bomuldsbånd, som danner et fint flet-mønster, der sikrer at Shangies er skønne at have på.

Indersålen er udført i luftigt og slidstærkt lærredsstof fra jute-planten, som har en svalende effekt og gør, at dine fødder har det behageligt.

 

SHANGIES FINDER DU KUN I UNIKKE BUTIKKER, DER IKKE ER HELT SOM ANDRE

Hos hipster købmanden KIHOSKH på Vesterbro, mellem de skønne ting hos My Favourite Things på Nørrebro, blandt moderne kunst og design på Louisiana i Humlebæk, blandt fine møbler og designartikler hos CasaCasino i Charlottenlund, med strand udsigt på Hjerting Badehotel, mellem nyt og antikt hos Munding Interieur på Frederiksberg eller blandt hjemmegroede rabarber og rosmarin hos Anholt Gartneri.

Se vores forhandlerliste for at finde en Shangies forhandler tæt på dig. Der kommer dagligt nye Shangies-forhandlere til i hele landet– og har du et bud på en fin, ”ikke-som-de-andre”, butik, så kontakt os gerne.

 

 
_EGI3917.jpg

Kollektionen

12 omhyggeligt udvalgte farver driller dine sanser og gør det lidt for svært at vælge. Så er det godt, prisen tillader, at du kan vælge 2 par. 

Se sandalerne →

_EGI3918.jpg

FORHANDLERE

Shangies har 60 forhandlere, så nu mangler du bare at finde ud af, hvilken én af dem, som er nærmest dig   : )

Find din butik →

 
·  ·  ·  find en forhandler nær dig · · ·