·  Følg os på Facebook og Instagram ·

dine fødder slæber rundt på dig hele dagen
 · har de ikke fortjent en gave?

 
Lidt om Shangies

Shangies er et nyt sandalbrand designet til det gode liv, så dine fødder kan føle sig godt tilpas og afslappede – uanset hvor du befinder dig.

Shangies er måske de letteste sandaler på markedet og derfor nemme at tage med på farten, fx når turen går til Roskilde Festival, stranden i Tisvilde eller Thyborøn, picnic i parken, yogaferie på Bali, venindetur i Paris eller sommerdans i natten.

Stilren kollektion & skønne, skæve forhandlere

Kollektionen består af én unik style i 12 fine farver, som matcher det meste af din garderobe. Shangies er kendetegnet ved bløde, iøjnefaldende bomuldsbånd, som danner et fint flet-mønster og som gør, at Shangies er skønne at have på. Indersålen er udført i luftigt og slidstærkt lærredsstof fra jute-planten, som har en svalende effekt og gør, at dine fødder har det behageligt.

Shangies finder du kun i unikke butikker, der ikke er helt som andre. Hos hipster købmanden KIHOSKH på Vesterbro, mellem de skønne ting hos My Favourite Things på Nørrebro, blandt moderne kunst og design på Louisiana i Humlebæk, blandt fine møbler og designartikler hos CasaCasino i Charlottenlund, med strand udsigt på Hjerting Badehotel, mellem nyt og antikt hos Munding Interieur på Frederiksberg eller blandt hjemmegroede rabarber og rosmarin hos Anholt Gartneri.

Se vores forhandlerliste nedenfor for at finde en Shangies forhandler tæt på dig. Der kommer dagligt nye Shangies-forhandlere til i hele landet– og har du et bud på en fin, ”ikke-som-de-andre”, butik, så kontakt os gerne.

Om Shangies

Maria Stilov står bag brandet Shangies. 

Maria flyttede oprindeligt til Shanghai i 2008 for at starte et dansk møbelbrand i Asien.

I 2011 startede hun egen møbelvirksomhed, som nu kombineres med lanceringen af brandet Shangies. I dag deler Maria sin tilværelse mellem 23. etage i pulserende Shanghai og et lille, hyggeligt kolonihavehus på Ønskeøen (også kaldet Amager).

 

Linkedin: Maria Stilov

 

Kollektionen

12 omhyggeligt udvalgte farver driller dine sanser og gør det lidt for svært at vælge. Så er det godt, prisen er så lav, at du kan vælge 2 par. 

Se sandalerne →

tumblr_mn8b8sLRb61rkz363o1_1280.jpg

butikker

Shangies har 50 forhandlere, så nu mangler du bare at finde ud af, hvilken én af dem, som er nærmest dig   : )

Find din butik →

·  ·  ·  find en forhandler nær dig · · · klik blot nederst  ·  ·  ·

· del på Facebook · klik her ·