·  Følg os på Facebook og Instagram ·

 

EKSKLUSIVE OG KOMFORTABLE
JUTE SANDALER

Shangies er et kvalitetsbevidst og unikt sandalbrand designet til hverdagslivet,
så dine fødder kan føle sig godt tilpas og afslappede – uanset hvor du befinder dig.

Shangies er nok de letteste sandaler på markedet og derfor nemme at tage med, når turen fx går til Roskilde Festival, stranden i Tisvilde eller Thyborøn, picnic i parken, yogaferie på Bali, venindetur i Paris eller sommerdans i natten.

 

STILREN KOLLEKTION & SKÆVE FORHANDLERE

Kollektionen består af to unikke styles i masser af fine farver.

Shangies jute sandal er kendetegnet ved de bløde, iøjnefaldende bomuldsbånd, som danner et fint flet-mønster, der sikrer at Shangies er skønne at have på.

Indersålen er udført i luftigt og slidstærkt lærredsstof fra jute-planten, som har en svalende effekt og gør, at dine fødder har det behageligt.

 

SHANGIES FINDER DU KUN I UNIKKE FORHANDLERE, DER IKKE ER HELT SOM ANDRE

Hos hipster købmanden KIHOSKH på Vesterbro, på wellness ophold hos Ruths Hotel i Gl. Skagen, blandt moderne kunst og design på Trapholt Museum for Moderne Kunst i Kolding, blandt fine møbler og designartikler hos CasaCasino i Charlottenlund, med strand udsigt på Hjerting Badehotel, mellem nyt og antikt hos Munding Interieur på Frederiksberg eller blandt hjemmegroede rabarber og rosmarin hos Anholt Gartneri.

Se vores forhandlerliste for at finde en Shangies forhandler tæt på dig. Der kommer dagligt nye Shangies-forhandlere til i hele landet– og har du et bud på en fin, ”ikke-som-de-andre”, forhandler, så kontakt os gerne.

 

 

Find en forhandler nær dig

Shangies_Mix_35.jpg

Kollektionen

De omhyggeligt udvalgte farver driller dine sanser, og gør det svært at vælge. Derfor er det godt, at prisen tillader, at du kan vælge flere par. 

Se sandalerne

public.jpg

FORHANDLERE

Shangies har mere end 100 forhandlere, så
nu mangler du bare at finde ud af, hvilken én
af dem, som er nærmest dig   : )

Find din lokale Shangies-forhandler